Garanti

Garanti – för ett tryggare bilköp

För oss en självklarhet – för Er en trygghet!

För att du som kund skall känna dig säker så kan flertalet utav våra bilar levereras med garanti i upp till 24 månader. Våra garantier är ofta mer omfattande än hos märkesåterförsäljarna.
Vi har även en egen komplett verkstad där samtliga bilar genomgår ett omfattande test innan de ställs ut till försäljning.

Nu ingår minst 12 månaders garanti om ni finansierar er bil hos oss! Kontakta en säljare för mer info!

 

* Villkor kvalitetsgarantin – KLICKA HÄR för att hämta hem villkoren. (kräver PDF-läsare)

I samarbete med AB Svensk Bilgaranti

AB Svensk Bilgaranti är det ledande företaget i Norden inom bilgarantier. Utvecklar kontinuerligt nya garantitjänster till fordonsmarknaden. AB Svensk Bilgaranti samarbetar med välrenommerade bilhandlare i hela Norden. Det alla våra partners har gemensamt är att de erbjuder nya fordon samt begagnade bilar som är ordentligt kvalitetstestade så att de kan leverera garantier till de bilar de saluför.

 

Har sedan starten år 2000 haft en mycket god tillväxt. I februari 2009 förvärvades samtliga aktier i bolagen Fragus Warranty Sweden AB, Fragus Warranty Finland Oy, Fragus Warranty Norway AS samt Fragus Warranty Denmark. Genom förvärvet så har AB Svensk Bilgaranti tagit den ledande positionen i Norden inom området garantitjänster för fordonsmarknaden.

 

För mer info, vänligen besök svenskbilgaranti.se