Leverantörer

MECA logotyp_4

MECA har en stab av duktiga mekaniker och väntar på din bil. Att vara en MECA-verkstad innebär att vi har kompetensen att ta hand om alla vanliga bilar. Det i sin tur innebär att det inte finns någon slentrian eller rutin där man skruvar på samma bilmärke dag efter dag, vecka efter vecka. Varje bil som kommer in får den uppmärksamhet som den kräver.

bg_logo_350

AB Svensk Bilgaranti är det ledande företaget i Norden inom bilgarantier. Utvecklar kontinuerligt nya garantitjänster till fordonsmarknaden. AB Svensk Bilgaranti samarbetar med välrenommerade bilhandlare i hela Norden. Det alla våra partners har gemensamt är att de erbjuder nya fordon samt begagnade bilar som är ordentligt kvalitetstestade så att de kan leverera garantier till de bilar de saluför.

sv_carfax_logo_flat

CARFAX är den mest pålitlig leverantör av fordonshistorik i världen. I över 30 år har CARFAX , med sina Carfax-rapporter , hjälpt miljontals konsumenter att göra ett bättre köpbeslut och undvika kostsamma dolda problem när de köpt en begagnad bil. CARFAX är den neutrala partner för konsumenterna, CARFAX Trusted Dealers och partners från den privata och offentliga sektorn – som har visionen att förändra begagnatmarknaden till det bättre . Ingen begagnad bil i Sverige ska köpas utan att kontrollera historiken först med en Carfax-rapport.

799px-Santander_Consumer_Bank_Mönchengladbach_logo_svg

Santander har lånet för dig, oavsett om du behöver en praktisk familjebil eller drömmer om att susa fram på landsvägen med din nya motorcykel. Vi samarbetar med många bil- och fritidshandlare och finns där du köper din bil, husbil, husvagn, motorcykel, snöskoter eller atv.

kabe-finans-lånelöfte_handelsbanken_husvagn_husbil_dröm_camping_lån_Caravan_AB_Eskilstuna_adria_fritid

Hos oss får du hjälp med bilfinansiering, billån till personalen och vagnparksadministration.

header7

Vi har specialiserat oss på att laga repor, bucklor, plastdetaljer och fälgar på bilar och motorcyklar.
Vi använder alltid material som säkerhetställer en bra kvalitet, och lämnar därför två års garanti. (Gäller ej rostlagningar) um.

mrcap

Vi är inriktade på en enda sak: att förädla, skydda och underhålla våra kunders bilar, speciellt bilens exteriör och interiör. En Mr CAP-behandling är ett gediget hantverksarbete, som utförs av medarbetare med passion för bilar.